Romige Kaaspasta met Kippenpower!

Dit heerlijke pastagerechtje heeft 587 kcal & 50g eiwit per portie 🍝
Het is gemaakt door Instagramkok @koken met mandy.

Haal de ingrediënten in huis en je hebt in no-time een romige, eiwitrijke pasta die niet alleen lekker is, maar ook vol smaak zit! Hier gaan we:

Ingredienten

Wat je nodig hebt voor 2 personen:

  • 200g gekruide (vegetarische) kip
  • 1 gesnipperde rode ui
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 200g tuinerwtjes
  • 150g Conchiglie pasta van @hetpastagilde
  • 50g geraspte Parmezaanse kaas 🧀
  • 2 el roomkaas (light, maar je kunt natuurlijk ook voor de volle power gaan 😉)
  • 1 el verse peterselie, fijn gesneden

Bereidingswijze

Zet de pan op het vuur en bak de kip, ui en knoflook lekker goudbruin. De geur die je keuken binnenkomt... heerlijk! 🤩

Voeg de tuinerwtjes toe en laat ze even meebakken – extra crunch en vitamientjes, wie houdt daar niet van?

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Die lekkere dikke Conchiglie; echt een pasta die je tanden wil!

Voeg de pasta, samen met een goede scheut kookvocht, toe aan de pan.

Nu komt de magie: voeg de Parmezaanse kaas, roomkaas en peterselie toe. Roer goed door tot alles lekker smelt en je een romige, zijdezachte saus krijgt. 💫

En voilà! Je hebt een bord vol comfort food, boordevol eiwitten en met die heerlijke kaas-smaak. Eet smakelijk! 😋

Meer recepten van Mandy? Volg @kokenmetmandy op Instagram.